B DB Fødselsdag 3000X500px
B DB Fødselsdag 2800X1700px

Vi fejrer fødselsdag!

I anledningen af vores fødselsdag er der liv og glade dage i alle vores butikker. Ud over alle de gode priser og masser af lokal hygge, har du også chancen for at vinde en af de fantastiske præmier i vores store fødselsdagskonkurrence.

Alt du skal gøre er at skrive navn og telefonnummer bag på din bon eller udfylde en konkurrencekupon og lægge den i konkurrencestanderen i din lokale Brugsen- eller Dagli’Brugsen-butik – så deltager du automatisk i lodtrækningen om:

1 stk. Mustang El-Ladcykel med Brugsen-look (værdi kr. 27.999,-)

1 stk. gavekort på kr. 25.000,- til Sol og Strand

1 stk. gavekort på kr. 1.000,- til hver Dagli’Brugsen/Brugsen.

Se konkurrencevilkår her.

B DB Fødselsdag M Avis 3000X500px
B DB Fødselsdag M Avis 2800X1700px

Konkurrencevilkår

Konkurrencen udbydes af:

Brugsen/Dagli’Brugsen, som drives af Coop Danmark A/S, Roskildevej 65, 2620 Albertslund (herefter ”Coop”), CVR-nr. 26259495.

Konkurrenceperiode:

Konkurrencen løber fra den 29. september til og med den 12. oktober 2023.

Sådan deltager du:

Skriv dit navn og telefonnummer på bagsiden af din bon eller hvis du bruger Scan og Betal udfyld en konkurrence kupon- og læg kuponen/bonnen i bonboksen. Kontaktoplysningerne skal være tydelige (læsbare). Konkurrencen er købsbetinget og købet skal være foretaget i perioden 29. september til og med den 12. oktober 2023.

Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om følgende præmier:

 • 1 stk. Mustang El-Ladcykel med Brugsen-look (værdi kr. 27.999,-)
 • 1 stk. gavekort på kr. 25.000,- til Sol og Strand
 • 1 stk. gavekort på kr. 1.000,- til hver Dagli’Brugsen/Brugsen

Udtrækning og offentliggørelse af vindere:

 • Vi trækker 2 tilfældige vindere:
 • Vinderen af 1 stk. Mustang El-Ladcykel med Brugsen-look (værdi kr. 27.999,-) bliver trukket på tværs af alle Brugsen / Dagli’Brugsen fredag den 6. oktober 2023
 • Vinderen af 1 stk. gavekort på kr. 25.000,- til Sol og Strand bliver trukket på tværs af alle Brugsen/Dagli’Brugsen fredag den 13. oktober 2023

Derudover trækker hver Brugsen / Dagli’Brugsen én tilfældig vinder blandt samtlige kuponer/boner i deres lokale bonboks, om en præmie bestående af et gavekort til dagligvarer til en samlet værdi af kr. 1.000,- til den Brugsen / Dagli’Brugsen som udsteder gavekortet. Gavekortet er gyldigt i et år efter udstedelse og kan ikke benyttes til medicin, tobak og spil. Vinderne findes i perioden 13 – 17. oktober 2023, blandt alle gyldige kuponer/boner.

Alle vinderen kontaktes direkte og senest 25. oktober af en Brugsen/Dagli’Brugsen medarbejder via det oplyste telefonnummer, og her aftales det, hvornår præmien kan afhentes i butikken. Vinderne offentliggøres ved navn i den lokale Brugsen/ Dagli’Brugsen og på https://brugsen.dk/konkurrence/

Såfremt præmien ikke kan overrækkes grundet vinderens forhold, vil kravet på præmien forældes 7 kalenderdage efter forsøgt kontakt. Herefter kan vinderen ikke længere gøre krav på præmien. Coop vil derefter være berettiget, men ikke forpligtet, til at tildele præmien til øvrige deltagere.

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Coop anvender kun de påkrævede kontaktoplysninger til brug for administration af konkurrencen, herunder udtrækning af vinderen, jf. GDPR art. 6, stk. 1, litra f.

Læs mere i Coops privatlivspolitik

Øvrige konkurrencebetingelser:

 • Coop er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.
 • Coop forbeholder sig retten til uden varsel at ændre i konkurrencevilkårene.
 • Medarbejdere i Coop og deres husstand samt samarbejdspartnere og deres husstand kan ikke deltage i konkurrencer udbudt af Coop.
 • Deltagerne er ansvarlige for at afgive korrekte kontaktoplysninger.
 • Præmier kan ikke ombyttes til kontanter.
 • Coop Danmark afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen måtte udløse. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Coop sig ethvert ansvar i den forbindelse.
 • Coop forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af en tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder udenfor Coops kontrol.
 • Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøres erstatningskrav gældende mod Coop.
 • Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Coop sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.
 • Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte Coops Forbrugerservice her.

*Leje af huse fra Danwest og Interhome er ikke bonusgivende, og bonus kan ikke kombineres med rabatter og i forvejen nedsatte huse.