Som lokal dagligvarebutik, lever vi af og for at være tæt på dig og din hverdag. Vi har det, du lige står og mangler og masser af ærlige varer til ærlige priser – og nu har vi endda næsten 300 særligt udvalgte varer, så du kan have en hverdag til Lav Pris.

Du er med til at udvælge 'Lav Pris'-varerne 

Jo tættere vi er på hinanden, jo nemmere er det at vide, hvilke varer i som kunder bruger mest i jeres hverdag. Og det er selvfølgelig sådan vi gør det i Brugsen, når vi udvælger varer til vores prisprogram. Alle varerne er nemlig udvalgt på baggrund af købsdata fra kasserne i vores butikker.

Med varer direkte baseret på køb fra vores butikker, består prisprogrammet både af økologi, konventionelle varer og mærkevarer som f.eks. Änglamark, Schulstad og Kærgården - præcis som din indkøbskurv gør det. Og med næsten 300 varer, er der rigelig bredde til at dække dine hverdagsbehov med de samme muligheder som du plejer at have, til en lavere pris.

Vi har ærlige varer til ærlige priser

Se efter 'Lav Pris'-mærket, når du køber ind, så du trygt kan fylde din hverdag med de varer, du er vant til - uden at bekymre dig om prisen.