Cirkel Kaffe

Cirkel Kaffe har været en del af danskernes morgenborde og kaffepauser siden 1896.
Og derfor er Cirkel Kaffe et af Coops mest kendte brands. Kendt for nostalgi og tradition. Vi har en række varianter, så du både kan få Cirkel Kaffe på kande og på kapsel - og i forskellige kvaliteter. 

Brygget med god samvittighed

I Coop elsker vi kaffe – og især vores Cirkel Kaffe, som vi har drukket med stor velbehag siden 1986. For Cirkel Kaffe er ikke bare kaffe. Den er brygget på Arabica-bønner og dyrket på både kaffekærlighed og bæredygtighed. Så tag en kaffepause og smag de mange nye specialkaffer, der kan brygges og nydes, som det passer dig bedst.

Kaffe til enhver smag

Uanset om du er til klassisk kaffe eller specialkaffe, så dækker Cirkel Kaffe dit behov. Vi har over 30 forskellige varianter, som alle bliver ristet på vores eget kafferisteri i Kenya. Det er omtanke, der kan smages.

Cold Brew Kaffe

Forkæl dig selv med en nem og forfriskende koldbrygget kaffe. Så let er det:
  1. Formal kaffen groft som til stempel - prøv f.eks. Rosa Cirkel Kaffe eller Cirkel Specialkaffe Kenya. Brug 120 g kaffe pr. liter frisk koldt vand. Justér doseringen efter behov.
  2. Rør rundt og sæt kaffen med låg 12-16 timer i køleskab.
  3. Filtrér nu 1 til 2 gange i dit sædvanlige udstyr -  tragt + filter eller stempelkande.
  4. Servér og nyd i afkølet glas - gerne med isterning.

Crowdfunding sikrer 186 nye kaffebønder

Rigtig mange unge kenyanere vil gerne leve et liv som økologisk kaffebonde. Men for at kunne overleve som kaffebonde i Kenya, skal man have 200-250 kaffetræer.
Derfor oprettede Coops risteri ACR en crowdfunding, hvor man for 500 kroner kunne købe 250 kaffetræer og altså sikre fremtiden for én ny kaffebonde. Det blev til hele 93.000 kroner.​ Tak for støtten og tak for god kaffe til kaffebønderne i Kenya.

Eget kafferisteri i Kenya

Når du drikker en kop kaffe fra Coop, kan du drikke den med god samvittighed. Som det eneste kaffemærke herhjemme rister vi bønnerne på vores eget kafferisteri i Kenya, hvor vi køber kaffen direkte fra lokale kooperativer. Det giver en kortere vej fra bønne til kop, flere penge til kaffebønderne og en bedre pris til dig.

Et designikon

Den smukke pigeprofil på Cirkel Kaffen har vundet priser for sit ikoniske udseende. Derfor er vi også stolte af, at hun har bragt kunsten ind i den kaffedrikkende danskers hverdag og stadig er et symbol for vores gode Cirkel Kaffe.