Lokale Lækkerier

Dykker du ned i Danmarskortet finder du små perler, der gemmer på oplevelser - særligt de smagfulde af slagsen. 
Her på siden giver vi dig en smagsprøve på hvilke lækkerier, du kan smage rundt omkring i det ganske land. 
Vi garanterer dig, at du bliver mættet af vindunderlige (mad)oplevelser. 

Svaneke

Danmarks klippeø byder på oplevelser, der bliver til minder for livet. Og besøger du Svaneke, kan du være sikker på, at du får stilnet sulten efter oplevelser. Også de smagfulde af slagsen. Her på siden kan du læse om de lokale lækkerier, Svaneke byder på. Friskbrygget øl, cremet is, fantastisk chokolade og bolcher, der vækker søde barndomsminder er bare lidt af det, du kan nyde i skønne Svaneke. 

Fanø

Fanø byder ikke kun på naturskønne oplevelser, der tager pusten fra dig, men også smagsoplevelser, der gør øen til noget ganske særligt. Brusende øl, legendarisk og (selvfølgelig) friskfanget laks, pandekager med smagsnoter af nostalgi og mange flere lokale madoplevelser mere, der gør Fanø til et kulinarisk vidunder på Danmarskortet. 

Samsø

Samsø er en idyllisk ø, der danner rammerne for gode oplevelser. På Samsø kan du nyde en friskbrygget øl fra Samsø Bryghus, sprøde grøntsager fra Samsø Syltefabrik der også, som navnet afslører, sylter en masse skønt. På Samsø kan du selvfølgelig spise dig dejlig mæt i de velkendte og populære Samsø kartofler. Elsker du kartofler, vil den årlige konkurrence "Samsøs bedste kartoffelmad" med garanti være noget for dig.

Læsø

Læsø er den største ø i Kattegat – og det er også her, du kan få de største og de hyggeligste oplevelser. På Læsø er der noget for enhver. Både store og små i familien. 
Du kender sikkert allerede det lækre Læsø salt, der bliver produceret på Læsø Saltsyderi, men du kan også opleve meget mere på den smukke ø. Læs meget mere om øens herligheder her. 

 

Ærø

Ærø er en af Danmark smukkeste øer mellem Fyn, Langeland og Als. På Ærø kan du opleve den danske natur på bedste vis - og selvfølgelig mange andre oplevelser. Også de smagfulde af slagsen. Nyd fx et glas Ærø whiskey, der er brygget med kærlighed. Du kan også fylde dig med sprøde og lækre Ærø pandekager, der er en en særlig og smagfuld specialitet. Læs mere om dejlige Ærø her.